Тити Папазов, който се завърна на треньорски пост в Левски вече е договорил привличането на Деян Карамфилов, а цел номер 1 в лятната селекция е Крис Минков от Лукойл Академик.

"С Крис водим разговори. Той иска да играе в Левски, но момчето има морал и ще изчака и позицията на Лукойл. Искам и Димитър Маринчевски, но той ни отказа. Водим преговори и с един играч с голям потенциал в младежки възраст, още няма 18 години. Искам да вземем и един чужденец поне до Нова година на позицията център, защото на този пост няма добри български играчи. Със сигурност предизвикателството ще бъде голямо", каза Папазов.

Тити се връща начело на Левски: Сега съм по-мъдър

На този етап в екипа на специалиста влизат миналогодишният старши треньор Мануел Марков, който обаче има възможност да заработи в чужбина, както и Димитър Ангелов.

"Митко Ангелов има страхотен треньорски потенциал. В щаба ще има и още един човек, но не искам да разкривам името му, докато не приключи взаимоотношенията си с настоящия си клуб. Вярвам, че ще работим добре заедно", каза Папазов. /БТА