„Беше важно да започнем с победа”, отсече капитанът на баскетболния Левски Стефан Георгиев след успешния старт на третия сезон в Балканската лига. „Сините” надвиха без проблеми черногорския дебютант Улцин с 81:58 точки.

„Мисля, че не играхме кой знае колко добре, ама видяхте, че и противникът не беше от кой знае какво класа. Имаше моменти, в които така се напънахме да играем и поведохме с 30 точки. Накрая се поотпуснахме и затова падна и разликата. Мисля, че не сме в най-добрата си форма и най-доброто състояние, но с мачовете ще подобряваме формата си. Изиграхме доста срещи и мисля, че се сработваме добре с новия плеймейкър. Дано да играем по-добре тази година с него”, коментира още центърът на „сините”.

Колкото до предстоящия първи кръг на Националната баскетболна лига и срещата с Черноморец, Торо заяви: „Чака ни труден мач срещу Черноморец. Като първи определено ще е труден, както и днес в началото. Да, Лодърдейл е фактор, обаче ние сме домакини и сме сред фаворитите в първенството заедно с ЛукОйл, така че това не би трябвало да ни притеснява и ще играем, за да победим.”