„Важна победа, за да си върнем малко самочувствието, което позагубихме след двете поражения, особено след тази от Черно море”, сподели пред Гонг капитанът на баскетболния Левски Стефан Георгиев след победата над Балкан в Ботевград тази вечер в мач от Националната лига.

„Важно беше днес да си повярваме, че можем да играем, както сме показвали. Готови сме за финалите на Балканската лига. Получи се добър мач като цяло за нашия тим. Мисля, че играхме много по-добре от предишния и се връщаме към старата си форма. Радвам се, че днес успяхме със сърца да победим Балкан, който е доста сериозен противник, още повече на свой терен”, добави още Торо.

„Може само да ни радва, че се вдигаме във важни моменти. След поражението от Черно мори си казахме, че не е станало нищо фатално. Щеше да е фатално, ако бяхме загубили във вторник за Балканската лига. Наясно сме, че след като загубихме в Правец, Лукойл няма къде повече да сбърка, така че ние може да извлечем ползите от поражението от варненци. Това ни свали на земята и следващия вторник трябва да излезем пределно мобилизирани, за да спечелим двубоя”, коментира Стефан Георгиев дни преди полуфинала от Балканската лига срещу Евроинс Черно море.