Старши треньорът на баскетболния тим на Ямбол Иван Чолаков коментира поражението на състава от Левски в зала „Универсиада” с 69:76 точки, както и бързо натрупаните лични нарушения на един от основните играчи на отбора Станислав Говедаров.

„Четвъртият фаул на Говедаров беше в повече. Първо според трети и техническо нарушение, което мисля, че не е етично да му се свири, а вие знаете, че Станислав Говедаров ни е възлова фигура в нашия тим. Загубихме агресията си в нападение и това като, че ли снижи нивото на отбора, но общо взето като първи мач ние си изпълнихме задачите. Има какво де се работи върху защитата”, заяви Чолаков и добави по повод македонеца Гоцевски и американеца Джон Офоегбу

„На Златко Гоцевски му знаехме качествата, ние търсехме четворка и въобще не се двоумихме, че ще вземем него. Американецът го познавах. Миналото година игра в Швейцария и е имал по 10-12 борби средно на мач. Все още не е свикнал със стила и начина на игра на нашия отбор, но той е опитен играч и мисля, че има какво още да покаже в първенството.”