Поради контузии двама от посочените от феновете участници в баскетболния Мач на звездите ще пропуснат шоуто в Ямбол. Избраният за титуляр в състава на чужденците Доминик Джеймс получи фрактура на десния крак и претърпя хирургическа намеса в Щатите. Неговият заместник Джейсън Кроу пък бе освободен от състава на Левски и така логично също няма да вземе участие в двубоя тази събота в Ямбол. От състава на българите отпада Павел Иванов от Левски. Крилото на „сините” вече месец е извън строя и лекарят на клуба не позволява на младия баскетболист да участва в HDI Мач на звездите, за да не усложни своята травма. Така играчите се свеждат до 12 българи и 11 чужденци. Под въпрос заради травма е и американецът от ЛукОйл Академик Девин Грийн.

Билетите за баскетболното шоу вече отново са пуснати в продажба. Цената им е 3 лева, а в деня на двубоя билетите ще са по 5 лева.

За пръв път в редиците на спонсорите се появява и медия – Vestnikat.bg ще стои на гърдите на чужденците, а агенцията за традиционна реклама и пиар Рекламист.бг – на екипите на българите.

Списък на участниците в HDI Мач на звездите:

Отбор Рекламист:

Божидар Аврамов, Иван Лилов, Мартин Дурчев, Павел Маринов, Николай Върбанов (Юлиян Радионов, Александър Груев, Станислав Говедаров, Александър Янев, Георги Давидов, Тенчо Банев, Веселин Веселинов)

Старши треньор: Иван Чолаков

Треньор: Росен Барчовски

Отбор Вестникът:

Аарън Харпър, Брандън Хийт, Дейвин Грийн, Доналд Коул, Прийст Лодърдейл (Дамян Стояновски, Дуейн Мортън, Симон Финзгар, Травис Питърсън, Бруно Шундов, Ламонт Мак)

Старши треньор: Константин Папазов

Треньор: Любомир Минчев