Нова награда ще бъде учредена през тази година в най-голямото баскетболно шоу събитие - Мача на звездите. Призът за най-добър забивач ще носи името на внезапно починалия президент на българската федерация Михаил Михов.

Срещата между най-добрите български и гастролиращи в страната ни състезатели, ще се проведе на 30-ти април в зала „Диана” в Ямбол и ще стартира в 18 часа. Организаторите на баскетболния HDI Мач на звездите Спорт Лаб ООД и БФБаскетбол учредяват награда в памет на Михаил Михов, която ще бъде на дадена на най-добрия забивач в двубоя.

Призът ще запази това име за всички следващи издания на срещата. Освен тази награда, за трета поредна година изпълнителният директор на БФБаскетбол Георги Глушков ще връчи и традиционния приз за най-добре представил се млад баскетболист, носеща неговото име и представляваща реплика на потника, с който 16-годишният бивш национал дебютира в Мача на звездите през далечната 1976-та година.

Досега носители на тази награда са гардът на Рилски спортист Иван Лилов и крилото на Евроинс Черно море Александър Янев.