Мартин Дурчев, Павлин Иванов, Педжа Стаменкович и Жарко Ракочевич - това са четиримата баскетболисти, които ще допълнят съставите за Престиж Мача на звездите в Ямбол, на 29 март.

Те бяха определени от треньорите на двата отбора - Юлиян Радионов и Драган Баич, и организаторите на шоуто, и така вече съставите са пълни с по 12 човека.

Във всеки от отборите ще има по шестима българи и шестима чужденци, решиха организаторите.

Мартин Дурчев е любимец на ямболската публика, Павлин Иванов, също е родом от града край река Тунджа, а понастоящем защитава цветовете на Берое, а Жарко Ракочевич от Рилски спортист и Педжа Стаменкович от Балкан са двамата чужденци, към финалните 24.

VOLKSWAGEN: Дий Браун, Станислав Говедаров, Върнън Тейлър, Станимир Маринов, Тони Брнас, Павел Иванов, Антъни Гуджино, Алекс Симеонов, Милян Пупович, Костадин Маршавелски, Жарко Ракочевич, Павлин Иванов.

TURKISH AIRLINES: Джими Хънт, Асен Великов, Тайлър Лейзър, Иван Лилов, Диуейн Джаксън, Павел Маринов, Лени Даниел, Димитър Ангелов, Бруно Шундов, Николай Върбанов, Педжа Стаменкович, Мартин Дурчев.

„За нас е изключителна чест да бъдем част от подобно събитие. Големият спорт винаги трябва да получава подкрепата на бизнеса. За това и за „Престиж 96 АД“ е въпрос на уважение и социална отговорност да подкрепим инициативата. Желая здраве и късмет на всички участници“, заяви Николай Ангелов – маркетинг-директор на компанията, който присъства на пресконференцията днес в зала „Универсиада“.

За втора поредна година индивидуалните конкурси в надпреварата, която се очаква да напълни до козирката зала „Диана“ ще носят изключително вкусни и сладки имена на марката - Хипер забивки, Троя тройки и Споко умения.

Билетите за Престиж Мача на звездите тръгват официално в продажба от вторник (17 март). Те могат да бъдат открити на касите на зала „Диана“, както и в мрежата на Eventim.

До деня преди шоуто цената им е 5 лева, в деня на събитието – 7 лева.