Двама баскетболисти на Левски - Алекс Симеонов и Джими Хънт представиха екипите за поредното издание на Престиж Мача на звездите в българския баскетбол.

Събитието е на 29 март в зала „Диана“ в Ямбол, от 15,30 часа.

Момчетата от „Търкиш Еърлайнс“ ще бъдат пременени в червени екипи – запазеният цвят на едноименната авиокомпания. Тези на „Фолксваген“ ще са облечени в бяло и синьо.

Ето и двата състава:

VOLKSWAGEN: Дий Браун, Станислав Говедаров, Върнън Тейлър, Станимир Маринов, Тони Брнас, Павел Иванов, Антъни Гуджино, Алекс Симеонов, Милян Пупович, Костадин Маршавелски, Жарко Ракочевич, Павлин Иванов. Старши треньор ще е Драган Баич.

TURKISH AIRLINES: Джими Хънт, Асен Великов, Тайлър Лейзър, Иван Лилов, Диуейн Джаксън, Павел Маринов, Лени Даниел, Димитър Ангелов, Бруно Шундов, Николай Върбанов, Педжа Стаменкович, Мартин Дурчев. Този отбор ще е воден от Юлиян Радионов.

„Приемам избирането си в Мача на звездите като награда за положения труд и постигнати резултати на отбора до момента през сезона. Благодарен съм на всички, които са дали глас за мен“, коментира Алекс Симеонов, който прави страхотен сезон с Левски и за първи път попада сред участниците.

„Надявам се, че ще стане шоу и ще се забавляваме. Пазя добри спомени от предишното си участие в българския мач на звездите. Призовавам публиката да дойде и да ни подкрепи и обещавам, че няма да има разочаровани фенове“, каза съотборникът му при „сините“ Джими Хънт.

Американецът ще запише второто си участие в родния Ол Стар.

Екипите за най-атрактивната надпревара в родния баскетбол бяха представени днес на пресконференцията. В ролята на манекени влязоха Алекс Симеонов и Джими Хънт, както и колегата от „Спортал“ и бивш кадър на юношеските формации на Лукойл Академик Александър Сотиров, който позира с тениска за конкурсите.