Наставникът на ЛукОйл Академик Марин Докузовски сподели след поражението от Балкан, че играчите му са подценили мача и вече са мислили за този срещу Будучност в сряда. „Студентите” записаха първа загуба за сезона в НБЛ днес.

„Първо искам да честитя заслужената победа на Балкан. Играха с голям дух и голямо сърце. Ние с главата явно не бяхме тук, а вече в сряда, но ЛукОйл е отбор, който трябва да играе винаги на 100% и аз съм казал, когато играем на максимума си, е много трудно да ни бият, но когато сме на по-малко, трудно бием. Мисля, че играчите бяха подценили мача много. Аз не бях го подценил, но те – да. Може би това е добре преди мача с Будучност, за да се стегнат“, сподели Докузовски, цитиран от bgbasket.com.

„Балкан има отличен състав, играят добре и не може да ги подцениш. За мен Балкан е един от най-добрите отбори и е нормално когато не излезеш на 100% да имаш затруднения. Момчетата играха от сърце и заслужено победиха“.

„Не вярвам, че играчите ми ще подходят така към мача с Будучност. Всеки мач е различен и всеки мач е доказване. Всеки носи носи своите добри и лоши неща. Вярвам, че от този играчите ще си вземат поука и ще излязат с по-голямо желание в сряда”, завърши наставникът.