Старши треньорът на Черноморец Бургас Дечо Коешинов сподели, че загубата на четвъртфинал за Купата от Левски е бил един от най-разочароващите мачове за него през сезона.

„Млади момчета са, очевидно имаше голямо притеснение. Ние имахме резултат само от една глупава защита. Надявам се да е било притеснение. Бил съм разочарован два пъти този сезон – сега и мачът с Лукойл, защото не показваме дори малко от облика си,“ заяви той след поражението с 69:90.

„Обадих се на Тити след жребия и му казах – един път стомна за вода, втори път, на третия се чупи, а то стана трагична работа. Изиграхме преди два страхотни мача срещу Левски, а сега се предадохме преди началото,“ продължи младият специалист. „Не съм недоволен от всички, но това не е лицето на нашия отбор. Това е един мач, и в него само можеше да спечелим.“

Левски успя да спре основното оръжие на Черноморец – Джеймс Тейлър – в последните две срещи помежду им. „Двата мача с Левски и аз не знам защо така се получи. Беше амбициран днес прекалено много след последния път. Те бяха поработили също доста добре. Но проблемът не е толкова в неговата слаба игра, колкото слабата комуникация на останалите с него. Това е проблемът. Аз се ядосвах, кого Лодърдейл бе при нас, че не можем да му подаваме, а отиде в Левски, и там беше същото,“ призна Коешинов.

Наставникът на Черноморец добави, че в оставащите десет дни от трансферния прозорец, ръководството на тима ще мисли и в посока нови играчи:„Има време за трансфери, но трябва да имаш пари. Трябва да съм реалист, ще имаме разговори с ръководството, след като се приберем, и ще помислим, може да измислим нещо.“

 

Всички новини от турнира за Купата на България в Gong.bg със съдействието на „Гранд Хотел Димят“ Варна!