„Очаквах да има по-голямо старание в защита. Не се получи това, което аз исках. Когато успяхме да свалим малко разликата, свириха едно техническо и тя пак нарастна. Очаквах да направим един добър мач. Имаме доста млади момчета и всеки иска място за изява”, сподели старши треньорът на новака в Националната баскетболна лига Черноморец Дечо Коешинов след поражението от Левски в зала „Универсиада”

„Трябва сериозно да погледнем на многото точки, които ни отбелязват. Целта, която си поставихме е да направим боеспособен състав тази година. Засега до някъде успяваме. Искаме и всички отбори, които идват в Бургас да имат една на ум. Не съм очаквал, че ще имаме толкова проблеми и откъм съдийството. Искам те да ни уважават, както ние уважаваме противника и съдиите. Така може да се получи нещо и за баскетбола. Досега намираме разбиране във всички фирми и общината, и не мога да кажа, че имаме проблеми. Имаме трудности, но това е нормално и мога спокойно да кажа, че нямаме проблеми със заплати или нещо такова”, коментира още Коешинов и добави:

„За Купата в един мач с добра игра може да се класираш на полуфинал. Зависи от жребия. Чух нещо, че Ямбол ще искат домакинство, но мисля, че не е официално. Надявам се да направим един добър мач. Засега нямаме финансовата възможност да търсим други играчи.”