Треньорът на Евроинс Черно море Даниел Димитров заяви след победата над Левски в София, че след слабото представяне срещу Лукойл Академик е имал разговор с целия отбор и с всеки от играчите, като това е дало резултат и се е получил този прелом в играта на тима.

„Не искам да споменавам думата съдии. Победата беше постигната с много добра игра и се радвам, че другия вторник ще играем тук с чужди съдии. Аз откакто съм треньор, да сте ме чули да говоря за съдии? Дано не го правят умишлено, ако е умишлено, жалко за тях”, заяви Димитров.

„Говорих с всеки един от играчите поотделно. Още в събота на мача с Балкан се видя промяна в играта ни, както в защита, така и в нападение. Знаех, че имаме потенциал и трябваше да го реализираме.”

„Радващо е, че това се случва седмица преди финалната четворка на Балканската лига. Тази победи ни отвори шансове да атакуваме третото място, защото само ние сме с точково преимущество пред Балкан. Предстои ни много тежък мач срещу Рилски спортист в събота във Варна. Целта ни е дотогава да се възстановим физически”, каза наставникът на моряците.