Баскетболният ЦСКА продължава с опитите си да събере в състава си повече класни български баскетболисти. „Червените” имаха апетити към двамата братя Евтимови, но след като по-големият – Васко избра испанския Валядолид им остава да се борят за подписа на по-малкия – Илиян.

„Истина е, че имаме официална оферта за него, но тя дойде преди Росен Барчовски да бъде обявен за старши треньор. Искам да говоря с него, за да бъда сигурен, че тяхната оферта още важи. Знам, че Илиян се отнася положително към варианта ЦСКА, а финансовият въпрос не е проблем. Благодаря на г-н Коен за отправените оферти към братята Евтимови. Не знам дали договорът ще стане, но може би шансовете са 50:50”, коментира личният мениджър на братята Йорго Патапатиу от агенция „Интерперформансис”.

Що се отнася до желанието на ЦСКА да задържи Димитър Ангелов в тима и за следващия сезон агентът му заяви: „Митко не е крил, че в цялата си кариера е искал да играе в чужбина. Той самият ще вземе решение за бъдещето си. Мисля, че днес предстои среща между него и Росен Барчовски. Има 2-3 кандидати от чужбина за него.”