Людмил Хаджисотиров - Удо ще продължи кариерата си в ЦСКА, съобщи bulgarianbasket.com. Той е дал дума на старши треньора Росен Барчовски и остава само от ръководството на армейците да подпишат контракта, който ще е за един сезон.

26-годишният Хаджисотиров игра като юноша за Славия, преди да замине за САЩ, за да продължи обучението и баскетболната си кариера в университета Бостън Колидж. След две години в Бостън, Удо премина в Мейн за още два сезона. В последния си сезон в колежанското първенство Хаджисотиров записваше средно по 5.7 точки, 1 борба и 1 асистенция в 27 мача.

След като завърши обучението си, Удо се завърна в България и подписа с Левски. Там изкара два сезона, а миналата година игра за Спартак МВР. Сега Хаджисотиров ще премине в ЦСКА, където ще се залага главно на български играчи.

Друго ново попълнение за предстоящия сезон в ЦСКА ще бъде Ивайло Константинов. Бившият капитан на Рилски Спортист също ще подпише с армейците. През изминалия сезон той изигра общо 34 срещи и завърши с 6.59 точки, 4.44 борби и 2.5 асистенции средно на мач. Константинов е юноша на Буба, а също като Хаджисотиров е играл и в Левски.