Баскетболният ЦСКА ще получи 50 безплатни билета, които се равняват на 10% от капацитета на залата в Правец, където утре стартира финалната серия в мъжкия ни шампионат.

За феновете на "червените" ще има и специални автобуси, осигурени от клуба за превоз до Правец

„Не мога да прогнозирам какво ще се случи във финала. Големият фаворит е ЛукОйл Академик и за нас ще е успех, ако стигнем поне до една победа. Те са по-качественият отбор в момента”, каза босът на „армейците” Емил Коен от Париж. „Не мога да кажа, че съжаляваме, че ще играем домакинствата си в „Триадица”. Факт е, че залата ще е пълна и ще се получи хубава атмосфера”, допълни Коен по повод залата, в която ще домакинстват „червените” в третия и съответно четвъртия мач от серията.

Емил Коен заяви още, че националът Симеон Найденов вече е играч на ЦСКА, а клубът е предложил нов договор на наставника Владо Джурович преди 10 дни. „Много сме доволни от работата му. Той има няколко предложения от по-големи клубове от нашия. Изчакваме решението му. Благодарни сме, че извади отбора от кризата и изгражда ядрото на тима”, сподели генералният мениджър на БК ЦСКА.

В състава на "червените" с проблем е единствено Марко Пиплович, който се оплаква от болки в ахилеса.