Баскетболистките на ЦСКА, които постигнаха най-големия успех в историята на клуба, спечелвайки шампионската титла в Адриатическата лига в дебютния си сезон отпразнуваха триумфа с атрактивен маскен бал. Двоен повод за радост имаше сръбкинята Бранкица Хаджович, чийто рожден ден съвпадна с финала в надпреварата. Генералният мениджър на ЦСКА Емил Коен даде пищна вечеря в чест на завършилия успешно Файнъл Фор и още снощи награди състезателките от тима на Георги Божков.

„За мен е голяма гордост един нов клуб да спечели срещу отбор с история идващ от един от най-баскетболните градове на Балканите. Отговорността наистина беше много голяма, заради феновете”, заяви щастливият треньор на „червените” Божков след триумфа в престижната надпревара снощи.

Наставникът на детронирания вече шампион Шибеник Желко Циглар, който по време на целия турнир демонстрираше завидно самочувствие само промълви: „ЦСКА демонстрира много добра игра и заслужено победи. Честито за успеха. Пожелавам на всички отбори да имат такава публика”.

Двукратната шампионка в женската НБА Латаша Байерс, която взе приза за най-полезна баскетболистка във Финалната четворка в отлично настроение благодари на съотборничките си и треньора, и твърдо заяви, че ЦСКА продължава напред с амбиция за Купата на България и титлата във вътрешното първенство.