Здравословни проблеми мъчат баскетболния Черно море Порта Варна преди гостуването на Балкан в Ботевград в 24-я кръг на НБЛ. Двубоят е на 4-и април от 18 часа в Арена Ботевград.

„За съжаление ги има и тези проблеми ни съпътстват от дълго време. Срещу Балкан най-вероятно ще сме без Пупович, а вероятно и без Цонков, който не е тренирал нормално цяла седмица. И да се върне не знам доколко ще може да го използвам“, коментира старши треньорът на варненци Драган Баич пред Гонг и продължи: „Пупович има проблем с петата и сигурно няма да може да играе. Ще използваме това, което имаме и независимо от всичко ще търсим максимума. Знаем, че Балкан има добри центрове, но ще се опитаме да им се противопоставим.“

„Ценя отбора на Балкан. Не случайно са втори в класирането. Имат добри играчи на всички позиция. Много уважавам и треньора им г-н Вукойчич. Много ще ни е трудно да победим, но ние и досега не изглеждахме като фаворит. Ще се опитаме да изпълним плана си за мача и определено ще играем да победа“, заяви още Драган Баич.