Мъката си от кончината на президента на БФБ Михаил Михов и Красимира Гюрова изрази националният селекционер на жените Хосе Мария Бусета, който в момента се намира в Испания.

"Както всички в българското баскетболно семейство, много съм афектиран от тъжната новина за смъртта на Краси и президента Михов. Помня Краси - беше много добра баскетболистка, която обичаше баскетбола и в частност българския женски баскетбол. Тя беше много ентусиазиран и позитивен човек, който помагаше на всеки.. Тя направи много за мен, когато пристигнах в България. Помагаше и на женския национален отбор. Беше пример за човек, който иска само да гради, а не да руши. Много ще ни липсва. Почивай в мир, Краси.

В лицето на президента на федерацията Михаил Михов загубихме човек с голямо баскетболно сърце. Той обожаваше играта и влагаше много от себе си, за да помага за развитието на българския баскетбол. Имаше много добри идеи, вярваше в бъдещето и беше стимул за всеки да върви напред. Искаше баскетболът да е наистина нещо голямо в България. Михов вярваше на хората около себе си и извличаше най-доброто от опита им в играта. Тази комбинация бе отлична. Ще ми липсва. Ще липсва на всички. Почивай в мир!", пише в писмото си от Мадрид специалистът.