Гръцкият президент на баскетболния ЦСКА Георгиос Стерянопулос коментира, че клубът ще става все по-добър от ден на ден. Босът на „червените” присъства на специална пресконференция заедно със старши треньора Росен Барчовски и Боряна Медарова, която е член на Управителния съвет на клуба и помага с превода на Стерянопулос в контактите му с медиите.

„Доста се развихме що се отнася до школите, опитваме се да правим каквото можем”, сподели гъркът и разкри, че чака отново в София известния специалист Бане Прелевич.

„Мъжкият отбор може много повече, възможностите на играчите са доста по-големи, до сега са разкрили само 10-20% от това, което могат”, каза Георгиос Стерянопулос и добави: „Все още сме в началото. Имаме да вършим още много сериозна работа, за да заемем по-добро място, както в българското първенство, така и в Европа. Пречи ни липсата на зала и се надяваме скоро да си върнем нашия дом.”

Георгиос Стерянопулос обяви, че в плановете на клуба, макар и в бъдеще време, влиза и строеж на голяма зала. „Тя ще е украса за София. Градът има нужда от подобно съоръжение. Имаме идеи. Трябва да мисли за бъдещето на децата”, заяви президентът на БК ЦСКА.

„Можехме да направим три големи трансфера още в началото на нашата работа и щяхме да си направим добре реклама за година-две, но след това – нищо. Избрахме другия път”, разказа Стерянопулос.