Баскетболистите Калоян и Деян Иванови са отхвърлили предложения от чужбина в хода на сезона и виждат бъдещето си само в Левски Лукойл, ако продължат да се състезават

"Тези неща вече стоят на дневен ред пред нас. Имаме договор с Левски за още една година. Нямаме опции за други оферти, въпреки че имахме такива. По средата на този сезон аз имах оферта за отбор в чужбина, отбор, с който дори играхме тук евротурнири. Брат ми имаше преди месец също оферта от Италия," заяви Калоян Иванов пред bgbasket.com и добави: "Но ние вече не обръщаме внимание на тези неща, нашето бъдеще е свързано като баскетбол само с отбора на Левски."

"Нека да свърши този сезон, защото сега почват тежките мачове, да видим как ще се развият нещата, как ще се чувстваме физически, дали ще си изпълним целите, дано това стане и вземем шампионската титла. Оттам-нататък лятото ще видим. Бизнесът, с който се заехме от четири години, вече започва да ни тежи да съчетаваме нещата, защото ние сме професионалисти и не оставяме едното за сметка на другото на втори план. И съчетаването им води до доста тежко ежедневие," сподели още Калоян Иванов, който подчерта, че вариантите пред двамата са още един сезон с Левски Луклойл или край на състезателната им кариера.