Ден след класирането за полуфиналите на Купата на България темата за бъдещето на треньора Крешимир Башич пак е актуална. Трудната победа на „червените” над Рилски спортист и във втория четвъртфинален мач от турнира предизвика въпроси, на които ръководството на ЦСКА отговори, че стои зад хърватския наставник Башич и неговия помощник Горан Кръстевски, както и зад всички баскетболисти. В същото време обаче се правят необходимите анализи на слабата игра на ЦСКА в момента и на незадоволителните резултати.

“Не сме доволни от представянето на отбора в мачовете срещу Рилски спортист. Очевидно е, че ЦСКА не се представи така, както подобава на отбор с нашите претенции. Но слуховете за треньорски рокади не отговарят на истината. Крешимир Башич и Горан Кръстевски ще продължат да работят при нас. В момента всички мисли на спортно-техническото ръководство са насочени към предстоящия полуфинал за Купата с Левски. Задачата ни е да отстраним "сините", а след това и достойно представяне на финала в Перник”, коментира спортният директор на „армейците” Росен Барчовски.

„Баскетболистите също трябва да запазят спокойствие за бъдещето си и да бъдат пределно мобилизирани за предстоящата надпревара”, добави още Барчовски.