Баскетболистът на Спартак МВР Иван Тилев вече може да тренира по всяко време на денонощието. Бившият играч на ЦСКА и Левски е горд собственик на нов фитнес. След усилена работа месеци наред, Тилев и неговият партньор вече могат да се поздравят с стилна зала с модерни фитнес уреди. Името NORDGYM е избрано заради местоположението на залата – точно до Северния парк в Надежда, до 24-та поликлиника.

Сега Иван Тилев разкъсва времето си между тренировките с „полицаите” и работата във фитнеса. Той лично държи под око всичко в залата, тъй като държи да е на ниво. „Както съм на терена, винаги търся най-доброто, така съм сега и с работата – искам моят фитнес да е най-добрият,” казва най-добрият играч на Спартак.

Той обаче иска и неговият клуб Спартак МВР да върви нагоре, и се надява през следващия сезон „полицаите” да имат възможности и средства за влизане в елита.

„Надявам се на повече победи до края на сезона, за да го завършим успешно. Пораженията, които претърпяхме в последните седмици, се дължат на младостта и неопитността на повечето момчета. В решаващите моменти се огънахме, но това ще се промени,” завърши центърът.

Иван Тилев не пропусна да се похвали, че фитнесът му вече е придобил известност в спортните среди. В залата често могат да бъдат видени баскетболистите на Левски Станислав Славейков, Роб Престън, футболистът на Локомотив Пд Анатоли Тодоров, и не на последно място репортерката на Гонг Ралица Караджова.