Баскетболният тим на ЦСКА се сдоби с първия си официален спонсор. „Скъпи състезатели, фенове, приятели и всички други, чувстващи се съпричастни към червената идея, с гордост искаме да споделим с Вас, че любимият ни клуб се сдоби със своя първи официален спонсор. През изминалата седмица бе финализирано споразумението между най-големия производител на птиче месо в България и баскетболната школа на ЦСКА“, информират от клуба.

„Договорът е до края на спортно-състезателния сезон 2014/15 и според параметрите му марката на Градус ще бъде поставена върху екипите на юношите старша възраст, водени от треньора Йордан Колев. Също така ще бъде брандиран и нашият дом - зала „Румен Пейчев“ на стадион „Българска армия“ и интернет страницата на БК ЦСКА“, съобщават още от лагера на „червените“.

По случай подписването на договора, председателят на управителния съвет на БК ЦСКА Роберт Гергов сподели: „Това е още едно доказателство за добрия имидж, който нашия клуб продължава да гради и своеобразна оценка за работата, която вършим в последните две години. Вярвам, че това партньорство ни с Градус ще бъде от полза и за двете страни.“