Национална баскетболна лига и спортната интернет платформа Fan-Manager.com ще си партнират, за да предложат онлайн риалити игри на българските баскетболни фенове. 

Подобно на популярните онлайн фентъзи игри, НБЛ VIVACOM и Fan-Manager.com ще предложат на баскетболните фенове на всеки един от десетте отбора в лигата да се състезават един с друг на базата на познанията си за играта. Най-добрите Фен-Мениджъри ще получават приз за Топ Фен-Мениджър на своя любим клуб, както и страхотни награди.

”Чрез настоящето партньорство с тази иновативна, българска интернет платформа, НБЛ VIVACOM ще предложи на баскетболните привърженици в България възможността да покажат своите баскетболни познания като същевременно им позволи да се състезават един с друг и да печелят награди.

Вярваме, че благодарение на участието на феновете в тези онлайн риалити игри, отборите от НБЛ ще имат възможност да подобрят лоялността на своите привърженици не само в спортните зали, но и в интернет пространството, където те прекарват все по-голяма част от своето време“, коментира инициативата мениджърът на НБЛ VIVACOM Сандра Велчева.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS