Доволен от успеха над Левски, но не и от играта през първото полувреме на двубоя в Правец, бе старши треньорът на ЛукОйл Академик - Йовица Арсич.

"Имахме много изпуснати дефанзивни борби в началото. Просто топката не влизаше в ръцете. Позволихме много пъти да имат второ нападение и ни вкарваха някакви ненормални точки. Освен това имахме и ужасна стрелба за три точки. Всичко можеше да е по-лесно, но не се получи. През второто полувреме се адаптирахме на тяхната защита. Играчите разбраха, че Левски няма сам да се бие. Това стана традиция. Не знам дали е само подценяване или има и някакъв друг проблем. Просто не бях доволен как започнахме мача”, заяви сръбският специалист.

„Всеки мач е важен. Ние трябва да бием Левски постоянно, защото е нормално това да се отразява на самочувствието. Когато противникът му даде простор и така се получава. Хийт имаше ден. Имаше и повече време от обикновено, защото Божидар беше болен и в последните два дни не тренира. Не беше свеж, но е нормално да не се чувства много добре. Надявам се в следващите мачове да е по-лесно, защото Божидар е важна част от отбора”, коментира още Арсич след победата с 80:72 точки над Левски.