„Ако започнем мача като трябва, ние имаме много по-голяма мотивация от тях и може и да ги откажем”, заяви старши треньорът на баскетболния ЛукОйл Академик Йовица Арсич пред срещата с Оостенде във вторник вечер.

„При несериозно начало, ще е много трудно. Като се има предвид, че основният им реализатор си замина, не е лесно да се каже кой трябва да се спре. Мисля, че отборната игра, каквато имаше Кърка миналата година ще е основното им качество, защото отборът има 4 състезатели от там от миналата година. Този чужденец Уинстън, който срещу нас изигра втори мач, сега играе на много по-високо ниво. Физически сега са много по-добре, отколкото бяха преди и това е нещо, което може да очакваме като промяна”, каза още сръбският треньор.

„От друга страна и ние сме по-добри, отколкото бяхме тогава и имаме самочувствие да се справим с тях. Притеснявам се просто да няма някакво подценяване. Отборите са сериозни, знам как са възпитавани половината отбор и ще опитат всичко, за да покажа, че излизат от кризата”, коментира още Йовица Арсич след вечерната тренировка на „студентите”.