Левски продължава с безупречното си представяне в женската волейболна лига. До момента "сините" имат четири победи от четири мача и с пълен актив от 12 точки еднолично заемат първото място. В последния си двубой вицешампионките надиграха като домакин новака в първенството ЙЕБ Шумен 05 с 3:0 (25:11, 25:8, 25:17).

"Доволен съм от успеха. Победата си е победа. Доволен съм и от включването на по-младите и неопитни състезателки, които получиха шанс за изява."

"По време на сезона, в такива мачове, ще продължават да получават възможност за игра и ако успеят да се преборят с конкуренцията могат да намерят място и сред титулярите", заяви след успеха, за сайта на волейболната федерация старши треньорът на "сините" Радослав Бакърджиев.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS


Доказателство за силната форма, в която се намират столичанки е и само единият загубен гейм в мачовете от първенството до сега – при успеха като гост над шампиона Марица Пловдив с 3:1.

"Всеки треньор винаги има забележки относно играта на своя отбор. Все пак не може да не се допускат грешки, понякога и елементарни, но това е част от играта. Но най-важното е, че печелим мачовете до момента и няма как да не съм доволен от този факт", каза още наставникът.

В следващия кръг Левски гостува на Спартак Варна. Двубоят е в петък от 16:00 ч.