Женският отбор на ВК ЦСКА ще се изправи в петък срещу отбора на Славия в своя първи мач от новото волейболно първенство. "Червените" са амбицирани за първото място, към което ще се стремят с млади момичета от школата на клуба.

"Стартираме сезона с изключително млад състав. Както и в предишните години, така и сега ще разчитаме изцяло на кадри от нашата школа. Надяваме се тези млади момичета да израснат и да направят голяма крачка в своето развитие. Несъмнено амбициите на ЦСКА винаги са свързани с първото място, така че нашата основна цел е да успеем да се класираме на финал, където, надявам, се ще се борим с достойнство за титлата.

Пожелавам на моите състезателки да са здрави, да се трудят упорито и да носят с гордост фланелката на ЦСКА", коментира старши треньорът Юлия Иванова пред клубния сайт.

Състав на женския отбор на ВК ЦСКА: Даниела Кънчева, Любомира Дукова, Полина Нейкова, Славена Никова, Деница Начева, Силвия Кьосева, Кристиана Петличка, Ивета Станчулова, Антония Андреева, Симона Димитрова, Ралина Дошкова, Анна Виткова, Мадлен Рашева, Натали Петрова, Неапола Матеева, Патрисия Йончева, Ивета Кирилова, Адриана Спасова, Елена и Радка Димитрови.