Голмайсторът за Литекс в мача с БАТЕ Борисов Сандриньо излезе уверен след двубоя, че неговият тим ще се окаже краен победител от плейофа за влизане в групите на Лига Европа.

„Много съм щастлив, защото това бе изключително важен гол, който ни дава големи шансове да се класираме напред. Направихме първата решителна стъпка, но нашият съперник със сигурност е много добър отбор, така че очакваме реванша, за да покажем, че сме по-силни. Мисля, че като поведение на терена седяхме добре, защитавахме се добре, разчитахме на контраатаки, и благодарение на нашия вратар, който днес имаше рожден ден, той имаше най-голяма заслуга за този резултат,” обясни подробно бразилецът.

„Мисля, че през второто полувреме вече играехме за резултат. Наистина, малко играта ни се наруши, но резултатът оправдава тази не толкова добра игра в този мач,” добави полузащитникът.

„В Ловеч на тях ще им бъде по-трудно, там теренът е по-голям, там ние ще разчитаме на техничен футбол, на комбинации, а те не са свикнали на такъв стил игра, мисля, че предимството е за нас,” завърши Сандриньо.