Българският футболен съюз пусна почти месец по-рано в продажба билетите за предстоящия мач от квалификациите за Евро 2012 България - Швейцария на 26 март.

Ценните хартийки обаче със сериозна стойност за родните стандарти. Билетите за предстоящия мач са: за А сектор - 20 лева, за В сектор - 15 лева, Б и Г сектор - 8 лева.

Основното е, че за първи път месец по-рано феновете могат да закупят билет за мач на националите, както и това, че това може да бъде направено в цялата страна, благодарение на партньорството на БФС с OMV България.

Веригата австрийски бензиностанции получи правото да продава пропуските за международната футболна среща ексклузивно в 42 свои обекта из цялата страната, които имат обособено място за продажба – наречено „Сървис корнер”. Договорът дава правото на петролната верига да продава билети за всички домакински срещи на националите през 2011.

Президентът на БФС Борислав Михайлов коментира стартиралата продажба така: „Нашата идея е да сме максимално близо до феновете и да ги улесним в желанието им да дойдат на стадиона и да подкрепят националния отбор във важния двубой срещу Швейцария. Тази инициатива е една крачка във вярната посока.”

Оставащите домакински мачовете на България от квалификациите за Евро 2012:

България – Швейцария (26 март 2011)
България – Англия (2 септември 2011)
България – Уелс (11 октомври2011)