Капитанът на българския женски национален тим по тенис за Фед Къп Дора Рангелова сподели, че не е много добре, че двубоите на нашите са само в следобедната сесия, но българките са подготвени за всякакви варианти и ще играят до края.

„Тимът се справя отлично. За мен програмата няма значение, а мисля и за момичетата. Ние играем всеки срещу всеки в групата, така че кой ден с кого, няма никакво значение за нас. Ние сме подготвени за всякакви варианти и ще играем до края. Момичетата ще опитат да дадат най-доброто от себе си, а каквото стане. Да играем само следобед не е най-добрият вариант, защото обикновено свършваме много късно, може да свършим 11-12 вечерта. Знаете, че това не е много комфортно за състезателките, но в края на краищата са професионалистки и мисля, че са подготвени”, каза Дора Рангелова пред Гонг в израелския курорт Ейлат и добави:

„Вече всичко е наред здравословно. Имаше дребни неща, но вече всичко е добре и смятам, че са готови. Трудно мога да сравня България и Дания. Естествено, че хвърлях поглед към Каролине Вожнячки от професионален интерес. Естествено, че номер 1 да играе до теб е вълнуващо и интересно. Не бих казала, че Цеци се различава кой знае колко от нея, така че все пак бих казала, че може да се сравняваме с номер 1.”