Спортно-техническият директор на ЦСКА Емил Костадинов призна, че са нужни кардинални решения, за да може отборът да излезе от кризата. Коща намекна, че шефовете на клуба му нямат пълно доверие.

„Винаги се търси вината, дано утре да чуем какво ще решат. Аз казах още миналия път, че от мач на мач играем по-лошо. Имам обяснение, на какво се дължи това. Мисля, че след мача не е момента да кажа. Ще кажа, на когото трябва. С футболистите говоря много всекидневно, ще кажа на шефовете”, заяви Коща.

„В ЦСКА от много години се търси само виновника, всички имат вина не само сега, ами от доста години. Не може да се търси вината, трябва да се намира решение. Собственикът във всеки един клуб прави политиката”.

„Да спрем с оправданията. Не смятам, че всички чужденци са лоши. Публиката си плаща билетите и може да казва, каквото иска. В крайна сметка показахме, че тази година не сме за Лига Европа”.

„Има хора, които определят кой да бъде в ЦСКА и кой не, на мен не са ми казвали такова нещо. Може да се оправят нещата с вземане на правилни решения, те са ясна перспектива за бъдещето на клуба и какви цели ще се гонят”.

„Трябва да се вземат кардинални решения. Не съвсем пълно право ми е дадено, просто има неща, които трябва да се довериш на човека, ако не се довериш просто не може да очакваш и да изискваш чудеса. Моята идея бе отборът да има перспектива за 2-3 годишен период”, завърши Костадинов.