Има възможност Димитър Бербатов да се върне в Тотнъм, като в замяна шпорите дадат на Манчестър Юнайтед Лука Модрич, пише британският вестник „The Telegraph”.

През този сезон Модрич претърпя тежка контузия, а сънародникът му Нико Кранчар успешно успя да го замести в състава на Хари Реднап. Вероятно това би склонило лондончаните да се разделят с хърватския плеймейкър.

„В началото на сезона Фъргюсън се нуждаеше от поне един измежду Валенсия, Нани, Бербатов и Оуен да изригне, за да компенсира загубата на Роналдо и Тевес. Само Валенсия се доближи до постоянството, необходимо да превърне потенциала в титли”, пише още „Telegraph”.

„Изолацията на Рууни ще бъде улеснена от привличането на Хавиер Ернандес и съзряващите Федерико Македа и Дани Уелбек”, пише изданието.

Спекулациите за раздяла между Манчестър Юнайтед и Димитър Бербатов през лятото се засилиха, след като българският национал не успя да компенсира липсата на контузения Уейн Рууни и дълго бе държан на пейката в решителния мач с Байерн Мюнхен.

От завърналия се във Висшата лига тим Нюкасъл вече правят опити за привличане на Бербатов, както Гонг първи информира.