Дейвид Бекъм бе приет топло от феновете в Манчестър, които го боготворяха години наред, докато носеше екипа на Юнайтед. Английският полузащитник на Милан ще играе за първи път на „Олд Трафърд”, седем години след като напусна „червените дяволи”, утре в мач реванш от Шампионската лига.

Пред репортерите още на летището в Манчестър Бекс призна, че е „щастлив” да бъде отново у дома. Той бе приветстван като герой от около 80 гръмогласни привърженици на аерогарата, а медийната истерия също бе пълна, за да се доберат камери и фотоапарати до суперзвездата.

34-годишният футболист подмина по-голяма част от пресата, но се спря, за да раздаде автографи и да размени няколко думи с репортер на Manchester Evening News. Именно пред него Бекъм заяви, че е „много щастлив и развълнуван”, но не пожела да даде прогноза за двубоя утре. „Нека да изчакаме и ще видим,” дипломатично отбеляза той.

38-годишният фен на Манчестър Юнайтед Лий Смит сподели, че си е взел почивен ден от работа, специално да посрещне своя идол, и бе „на върха на щастието” да вземе неговия автограф.