Григор Димитров разказа за личния си живот в ефира на Нова тв, за предаването "Комбина". Честно и откровено, Гришо разкри истината за "връзка" с Никол Шерцингер, и обясни каква трябва да е жената до него - "желязна"!

Относно приключилата вече връзка с Мария Шарапова, Димитров обясни, че тя не е оказала сериозно влияние върху играта му: "Не бих казал, че е оказало кой знае какво влияние върху тениса ми. Мъжкият и женският тенис са много различни."

Причините за раздялата? "Много са нещата, няма смисъл да изброявам. Толкова натоварена програма имаме и двамата. Всичко се случи изведнъж. Но беше в нормална ситуация, нямаше какво да говорим, беше ясно. Животът продължава."

Трудно ли е да си жената до Гришо, и каква трябва да е тя? "Жената не съм я намерил, да я питате лично. Има много от играещите тенисисти, които пътуват с приятелките си, почнаха и да се женят. Не ме потиска това. Но трябва да сте заедно, за да видят нашия режим, с толкова пътувания. Не е лесно за другия човек. Трябва да е желязна жена."

Никол Шерцингер и Гришо? "Познаваме се. Не искам да отричам нищо. Срещали сме се. Но съм се срещал и с много други знаменитости. Това е, нищо повече няма."

Още за мача ТУК!


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS


"Не бих казал, че жените пречат на тениса. Зависи кога ги използваш," с много хумор отбеляза атлетът.

Пречат ли медиите и папараците? "Не чета каквото и да било. Трябва да внимавам с много от нещата, където и да отида, с който и да се срещна. Една случка - ето Никол. Но това е всеки път, за мен това е ежедневие. Но гледам да стоя далеч, да изляза сам, да се насладя на тих момент."

"Вкъщи се разхождам, из Монако, гледам да отделям време за себе си. Малкото време, което имам, искам да го прекарам със себе си, да мисля."

"Като че ли на тренировка чупя повече ракети. Там е голямо чупене, в последните месеци не съм чупил ракета на мач. За последно преди 4-5 седмици, от яд, на тренировка."

"Където и да съм, чувствам, че ме обичат хората. Не знам защо, но винаги гледам и да давам на хората. Но напоследък го правя като че ли по-рядко, защото имам по-малко време."

"Имам си мои ритуали, как си слагам маратонките, как ги връзвам. Първо десния, после левия, първо връзвам десния, после левия, първо оправям десния и после левия," разказа за ритуалите Григор Димитров.