Руската тенисистка Мария Шарапова не остана длъжна на Серина Уилямс и отговори на нападките й, свързани с Григор Димитров. Преди няколко дни американката заяви в интервю, че „щом тя (Мария Шарапова – бел.ред.) иска, нека бъде с човек, с каменно сърце“.

От своя страна Хубавата Маша намекна за връзката на Серина Уилямс с нейния треньор Патрик Муратоглу, който се развежда заради състезателката си.

“Ако Серина иска да говори за нещо лично, може би трябва да говори за връзката си със своя приятел, който беше женен, развежда се и има две деца”, отвърна Мария Шарапова.

„Говори за едни неща, а не обърна внимание на други. Има толкова много събития в живота си, много положителни, затова мисля, че би трябва да говори за тях“, добави руската тенисистка.

„Това, което правя на корта и за което говоря на пресконференциите е свързано само с моята кариера. Знам, че хората искат да знаят повече, но все още се опитвам да запазя личния си живот само за мен. Никой не го е грижа за това, което имам да кажа, за моето мнение“, коментира още Шарапова.