Най-добрият ни тенисист Григор Димитров е поставен под №2 в основната схема на АТР 250 турнира в зала в Стокхолм, който започва в понеделник. Лидер е Гаел Монфис.

Българинът ще почива в първи кръг, а във втори ще срещне тенисист от квалификациите или германеца Бенямин Бекер.

При победа българинът ще се класира за четвъртфинал, където най-опасните имена изглеждат Маркос Багдатис и Кевин Андерсън.
В тази част на схемата е и Хуан Мартин дел Потро, когото Димитров може да срещне на полуфиналите. Иначе на старта Дел Потро ще премери сили с Джон Иснър, пише tennis24.bg.

Зрителите на DIEMA EXTRA ще имат изключителното удоволствие да проследят на живо представянето на Григор Димитров в предстоящия турнир в Стокхолм.

На живо, в каналите на DIEMA EXTRA - DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2 почитателите на тениса ще могат да проследят и всички други интересни срещи от турнира в шведската столица.

Тенис турнира от АТП - Стокхолм Оупън от 17 до 23 октомври ще може да се проследи на живо и онлайн на GongPlay.

В програмата на каналите на DIEMA EXTRA ще залегнат три мача в понеделник, 17.10.2016 г., като излъчването им ще стартира от 13 ч.

Във вторник, сряда, четвъртък и петък са предвидени за излъчване по 4 срещи, като първата сесия е между 13 и 17 ч., а втората - от 19.30 до 23.30 ч.

Полуфиналите в събота, 22.10.2016 г. ще се предават съответно от 14 и от 16 ч.

В неделя зрителите на DIEMA EXTRA ще могат да гледат финала на двойки - от 14 ч., както и финала на сингъл при мъжете от 16 ч.