Проучванията показват, че след 90-те години на миналия век броят на мъжете, претърпели „провали“ по време на секс, се увеличил над 3,2 пъти. Британската Sexual Advice Association отчита, че 21 на сто от връзките през последните 5 години се разпадат именно заради непълноценния сексуален живот. А според Американската академия на семейните лекари, в днешно време мъжете над 40 години са 3 пъти по-застрашени от еректилна дисфункция. На фона на тези стряскащи показатели, учените започват да препоръчват на мъжете да избират здравословни алтернативи за повишаване на потентността. Защото, очевидно, традиционните таблетки се оказват само временно и съвсем не безопасно решение. А кои са най-добрите здравословни средства за мъжкото самочувствие ни разкриват ТУК. 
 
Лекарите са категорични, че сексуалните проблеми при мъжете на са едностранен момент. Те обикновено са обусловени от психически и физически предпоставки. Стрес, високо кръвно, висока кръвна захар, недостатъчно наличие на тестостерон, хронична умора, наднормено тегло, липса на ценни елементи като цинк, калий, магнезий. Както и бъбречни и чернодробни заболявания, възпаления на простата, прием на определени медикаменти и др. Затова е най-правилно да търсим комплексно решение, както за повишаване на ерекцията, така и за цялостно подпомагане на здравето. Именно такова решение е натуралната хранителна добавка ЕРЕКТАЛ. Съдържа 11 билкови екстракта и витамини В комплекс. Всичко за ЕРЕКТАЛ е описано ТУК.
Към момента ЕРЕКТАЛ няма натурална алтернатива с такава бърза ефикасност. Именно, защото обхваща цялостно проблемите с потентността при мъжете. Има много билки, които подпомагат сексуалното здраве, но обикновено обхващат само един или няколко аспекта от причините за ниско либидо. Затова според специалистите най-сигурният начин е да приемаме пълноценна комбинация от най-добрите растения за силна ерекция и сексуална мощ. Каквато именно е ЕРЕКТАЛ.

Съдържа екстракти от Бабини зъби, Мащерка, Жълт кантарион, Гинко билоба, Магарешки бодил, Нар, Кардамон, семена от Целина, Джинджифил, Индийско коренче и Куркума. Прецизно комбинирани, за да подпомагат действието си, съставките на ЕРЕКТАЛ имат забележителен ефект върху мъжката сексуалност и цялостното функциониране на организма.
 
ЕРЕКТАЛ бързо повишава нивата на тестостерона, основна причина за липса на ерекция и преждевременна еякулация. Подпомага оросяването на гениталиите и съкращава времето, нужно за възстановяване след сексуалния акт. За да може нормално да се осъществят няколко акта един след друг. В същото време ЕРЕКТАЛ е много полезен срещу психическите и здравословни проблеми, които водят до нарушения в потентността. Подпомага здравето на сърдечно-съдовата система, на черния дроб, бъбреците и простатата. Подпомага храносмилането и по-бързото разграждане на мазнините, оросяването на мозъка, крайниците и гениталиите. ЕРЕКТАЛ е естествен източник на енергия, като помага и за балансиране на нервната система, успокояване на психиката и напрежението. И е пълен с безценни за организма елементи.
 
Можем да приемаме ЕРЕКТАЛ както при вече настъпили нарушения на сексуалното здраве, така и за превенция или за повече „подкрепа“ при активен полов живот. За всеки от нас е важно без проблем да доказва своята сексуалност и възможности. Благодарение на ЕРЕКТАЛ нашето тяло няма повече да ни предава! Вземи своя източник на висока потентност от ТУК.