Българските мъже имаме слава на отличени любовници, но в днешните времена на постоянен стрес и напрежение, на всеки от нас може да му се случи или вече му се е случвало тялото му да го предаде! Слаба ерекция, преждевременна еякулация, неспособност за „още“, временна липса на желание в точният момент...  От "фаловете" преди или по време на секс, никой не е застрахован. Няма смисъл да се лъжем, без пълната увереност, че сме добри любовници просто нищо не е същото! 

Какво е решението за доброто мъжко самочувствие? Не, не е синтетичното хапче. Добре знаем, че  страничните ефекти от него не са цена, която трябва да плащаме. Решението може да е напълно здравословно, ефективно и да подобри сексуалните ни функции и физическата форма за броени дни. Вижте го ТУК.

 Перфектната комбинация за ТВЪРДИ мъже – Тонус Фортис и Екстракт от Бабини зъби. За повишаване на либидото, удължаване на ерекцията, енергия и жизненост, ведро настроение, подобряване на метаболизма и изгаряне на мазнините. И ефектът, който всеки спортуващ мъж търси – по-бърз растеж на мускулите! Без гафове в секса, в отлична физическа и психическа форма. Без значение от умората или годините! Вземи Тонус Фортис и Екстрактът от Бабини зъби на специална цена.Само 55 лв. и с безплатна доставка. Можеш веднага да поръчаш ТУК.

Нека сега да обърнем малко внимание на самите продукти, които толкова добре действат на мъжкото ни самочувствие.Особено е важно да знаем какво те съдържат! 

Екстрактът от Бабини зъби – тази билка е известна като най-мощният натурален афродизиак и най-доброто натурално средство за изчистване на холестероловите плаки. Тя естествено провокира производството на тестостерон в мъжкия организъм. Което неизменно води до цялостно подобряване на потентността и провокиране растежа на мускулите. Както и до повече сила и издръжливост.

Тонус Фортис е брилянтна комбинация екстракти от 5 билки – Бабини зъби, Магарешки бодил, Жълт кантарион, Мурсалски чай и Гуарана. Приемът му води както до повишаване на либидото и сексуалните способности, така и до повече енергичност, подобряване на концентрацията и паметта, балансиране на нервната система, по-бързо изгаряне на мазнините, по-добра физическа форма.

 Освен всички тези незаменими за мъжа ефекти, комбинацията Екстракт от Бабини зъби+Тонус Фортис ще ни бъде полезна и при настъпили възпаления (особено на простата), за прочистване на черния дроб и цялостно изчистване на организма от токсини. Продуктите имат и силно изразен диуретичен ефект.

 Приемът  е всеки ден по 10 мл. Тонус Фортис и 10 мл. Екстракт от Бабини зъби, което води до:

  • Подобряване на потентността;

  • Удължаване на ерекцията;

  • Бърз растеж на мускулите;

  • Физическа и психическа издръжливост;

  • Премахване на холестероловите плаки;

  • Цялостно укрепване на организма.

 Нека бъдем уверени, търсени и желани мъже. Такива, които се помнят цял живот! Всеки може да вземе комплекта за ТВЪРДИ мъже на специална цена с безплатна доставка от ТУК.