За бутилка вино британска летовничка е правила секс с 24 мъже на испанския остров Майорка.

Щафетното съвкупление се е разиграло в един от нощните клубове на град Магалуфа, уточни "Дейли Мирър". Оргията била заснета едновременно от няколко посетители, след което е попаднала в медии и социални мрежи. Груповият секс е станал на дансинга, след като няколко мъже обещали на момичето (името й не се съобщава) бутилка безплатно вино, ако тя направи секс с всеки от посетителите на дискотеката, който я пожелае. Става дума леко вино кава, чиято цена е 6 евро за бутилка. Видеото показва как момичето се впуска в щафетен секс с всички заинтересовани представители на силния пол. Не се казва колко време е продължи оргията.

Случая разгневи жителите на Магалуфа, на които и без това им е писнало от шума и безредиците, редовно спретвани от млади британски летовници (преобладаващи на Майорка туристи са британци).

Кметът на града Ману Ониева поиска разследване на тези и други прояви на "мамадинга" (mamading) – сексуалните развлечения в нощните клубове на Майорка. Думата идва от жаргона mamada, означающ полов акт. Ониева окачестви оргията с британската летовничка като "възмутителен" и нареди на полицията да контролира местните увеселителни заведения. /БГНЕС