Ангели от прочутата фирма за бельо "Викториа сикрет" отново разпериха криле в подготовка на изявата си на модния подиум в Лондон на 2 декември, информира в. "Билд".

Дутцен Крос, Карли Клос , Алесандра Амброзио, Бехати Принслоо и Кандис Суейнпоъл ще бъдат отново висшата лига на красиви тела в Лондон след десетина дена. Сега известната фирма, за която те работят, пусна в Инстаграм предварително снимки на хубавиците с новите им секси одежди, които да зарадват очите на клиентите по света.

Суейнпоъл ще бъде златен орел с въздушен чар, който ще донесе Коледа във всеки дом. Бразилското "тяло" Алесандра Амброзио ще бъде ангел или черен гарван? Все едно, тъй като бразилката омайва всеки, въпреки консервативното на пръв поглед бельо, с което краси мрежата. Дали е птица или не Бехати Принслоо може да оцени само този, който си спомня, че красавицата от Намибия краси продуктите на "Викториа сикрет" от 2009 г. Холандският ангел Дутцен Крос изглежда притеснена, но омайваща с черния си костюм. А дали Карли Клос ще бъде с малки крилца като на хеликоптерче или с дълги колкото цялото й прекрасно тяло крила е все едно – и с двата тоалета изглежда зашеметяващо. /БГНЕС