СК Джагоарс отново е домакин и организатор на поредното голямо джага събитие - второто издание на Българската национална джаги лига на 29-и ноември. В първенството ще премерят сили всички лицензирани към федерацията клубове. Над 70 професионални състезатели ще взеамт участие в това елитно сътезание. Лигата ще се проведе за пръв път отделно и в категорията жени.

В мъжката надпревара ще се включат 6 селектирани отбора, представители на всеки клуб. Като клуб с най-много картотекирани състезатели, СК Джагоарс получи “уайлд кард“ за селекция на 2 отбора в състезанието.

В квалификационните мачове ще се играе всеки срещу всеки . Играят се по две независими игри до 5 гола. При мъжете след квалификациите следва елиминационен кръг, който ще определи крайния победител в турнира.

При жените ще се състезават три отбора. Отново всеки отбор играе срещу всеки с по две независими игри до 5 гола в елиминационна част. Победител е този женски тим, който спечели най-много точки в изиграните мачове. България за първи път ще има възможността да представи свой женски отбор в борбата за Европейската шампионска купа.

Битката ще бъде много атрактивна и заредена с професионализма и емоциите на най-добрите български джага състезатели.