Тервел Пулев сподели пред NOVA очакванията си за предстоящия мач на брат си Кубрат в София.

В събота Кобрата ще се изправи срещу бившия световен шампион Самюел Питър в София, а според Тервел двубоят няма да е никак лесен.

"Моето очакване за мача на Кубрат е, че няма да му е никак лесно. Самюел Питър е играл преди месец, означава, че е във форма. Много добре знаем, че е опасен боксьор. Няколко пъти е събарял класни боксьори. Буквално бърше ринга със съперниците си, няма да му е лесно на Кубрат", сподели Тервел.

По-малкият брат Пулев също ще се боксира на галавечерта като ще дебютира на професионалния ринг. 

"Кубрат също тренира в този момент. Въпросът с публиката е много важен. За мен мачът е първи, нямам опит, но публиката ще си иска нейното, да има нанесени удари, зрелище. Публиката ще иска да видим нещо интересно", допълни Тервел.

Щабът на Кобрата работи върху реванш с Кличко
Кобрата вече в София, иска зрелище в "Арена Армеец"

Не пропускайте „Нощта на шампионите” и двубоя между Кубрат Пулев и Самюел Питър, на 3 декември , събота от 20.00 ч., в HD качество на живо в ефира на DIEMA SPORT  и на платформата GONG PLAY. Билетите за "Нощта на шампионите" се разпространяват в мрежата наwww.eventim.bg.

Двубоят на Кобрата наближава! Ако вече си решил, че ще бъдеш в залата, направи ни съпричастни на твоето изживяване!

Качи свои снимки и видео от моментите, които са те впечатлили.

Сподели страстта си с #фенсектор и # fansector в социалните мрежи, а ние ще направим съпричастни милионите фенове на Пулев с онова, което си заснел. 

Бъди нашите очи в „Арена Армеец“ #фенсектор и # fansector.