На галавечерта, посветена на мача между Кубрат Пулев и Самюел Питър, дебют на професионалния ринг ще направи и братът на Кобрата Тервел Пулев.

Съперник на по-малкия от братя Пулеви ще бъде хърватин, който според специалистите няма да е проблем за Тервел. Самият той обаче се готви усилено и не подценява своя противник.

"Добро утро. Току що приключих сутрешната тренировка. Чувствам се готов за мача", заяви той за сутрешния блок на NOVA.

"Тренира се двуразово. Хранителният режим е много важен, човек трябва да има и режим на спане."

"Не е важно за него. Въпросът е принципен. Действително не е някаква невероятна класа, предполага се, че аз съм по-висока класа. Искам да кажа, че неотдавна наша млада надежда, олимпийски, световен, европейски шампион за юноши бе нокаутиран при дебюта си от румънски тракторист. Такива приказки не ми правят никакво впечатление."

Щабът на Кобрата работи върху реванш с Кличко
Кобрата вече в София, иска зрелище в "Арена Армеец"

Не пропускайте „Нощта на шампионите” и двубоя между Кубрат Пулев и Самюел Питър, на 3 декември , събота от 20.00 ч., в HD качество на живо в ефира на DIEMA SPORT  и на платформата GONG PLAY. Билетите за "Нощта на шампионите" се разпространяват в мрежата наwww.eventim.bg.

Двубоят на Кобрата наближава! Ако вече си решил, че ще бъдеш в залата, направи ни съпричастни на твоето изживяване!

Качи свои снимки и видео от моментите, които са те впечатлили.

Сподели страстта си с #фенсектор и # fansector в социалните мрежи, а ние ще направим съпричастни милионите фенове на Пулев с онова, което си заснел. 

Бъди нашите очи в „Арена Армеец“ #фенсектор и # fansector.