Легендата в бокса Майк Тайсън разкри, че ако неговият ментор в спорта Къс Д'Амато му беше казал да убие човек, той е щял да го направи незабавно, без да се замисли.

Това разкритие той направи на специална пресконференция в спортния клуб на Кубрат и Тервел Пулеви в София, след престоя си във VIP Brother.

Той разказа, че по време на състезателната си кариера главната му цел е била да направи ментора си щастлив, независимо какви жертви ще му коства това. 

"Посветих всичко на това да го направя щастлив. Имах му пълно доверие. Въпреки че отношенията ни не бяха прекрасни, знаех, че всичко е за добро. Бях като негов роб. Ако той ми беше казал да убия някого, щях да го направя без да се замисля", заяви категорично Тайсън.

Това беше първият път, в който мегазвездата се среща с българските боксьори, като той сподели, че двамата са страхотни.

"Сега се запознахме. Те са страхотни момчета. Харесва ми начинът, по който Кубрат се бие. Засега не сме обсъждали съвместни начинания, но ще видим. Въпросът остава отворен", сподели шампионът.

Кубрат и Тервел бяха подготвили две специални изненади за Майк. За добре дошъл те му подариха два бели гълъба, на които Тайсън се зарадва искрено и по детски.

Другият специален подарък, който е подготвян цели 200 дни, беше специално изработена реплика на амфора от Панагюрското съкровище.

Тайсън разкри също, че през 2017 година се очаква да излезе филм за неговия живот, в който ролята на боксьора ще бъде изиграна от актьора Джейми Фокс.

Както е известно, звездата има собствено комедийно шоу, което се радва на страхотен успех и той не отхвърли възможността в бъдеще да го представи и в България.