Кубрат Пулев хвърли в екстаз препълнените трибуни на "Арена Армеец"! Българската звезда на професионалния бокс смаза Нигерийския кошмар Самюел Питър за три рунда и вече е носител на пояса на Интерконтинентален шампион на WBA.

Кобрата отказа опонента си с технически нокаут веднага след третия рунд. Нигериецът се отказа заради контузия в лакътя, но в този момент вече течеше кръв от носа и скулата му от ударите на българина.

Още от началото на мача Пулев вкарваше в целта ъперкъти и прави удари. Питър опита да отвърне на натиска на българина, но доста често пращаше удари в задната част на главата на опонента си.

Но в крайна сметка Нигерийския кошмар не се оказа от класата на Кобрата и след 9 минути на ринга от неговия щаб прекратиха двубоя. Така българинът вече е официален претендент за световната титла.  


Кобрата излезе на ринга под надъхващи звуци на гайда, а в негова чест звуча и химнът на България!

1 рунд: Много силна част на Кубрат. Той пласира няколко ъперкъта в главата на Питър, но и нигериецът не се предава и се бори. 

2 рунд: Кобрата нанесе няколко много тежки прави удара в челюстта на съперника си. Той му пусна и кръв, а нигериеца изглежда разколебан, въпреки че опита няколко тежки удара. 

3 рунд: Самюел Питър грохна! Доста пълният нигериец едва диша след трите минути в този рунд. 

4 рунд: Четвъртият рунд просто не почна, защото Самюел Питър е контузен. Той се отказа заради проблем в лакътя, а кръв течеше от носа и скулата му.