Баба Цвета, най-близката до златното ни момиче Цвети Стоянова, сподели каква е истината около случая с нея. В момента гимнастичката е в "Пирогов" и продължава да се бори за живота си.

При нея бяха репортерите на "Нова Телевизия", пред които тя разкри цялата истина за случилото се.

"Мечтата ѝ беше да сбъдне желанието на майка си. Продължаваше да играе само за това. Трябваше да отиде на Олимпийски игри детето, това ѝ беше мечтата. Те всичките деца в ансамбъла за това мечтаеха."

"Тя се страхуваше да не направи грешка, да не страда ансамбълът заради нея. За да откаже да ходи на Европейското, това беше единствената причина. Ансамбълът, треньорите, те са като едно семейство, какво ще обвинявам треньорката или Илияна Раева", сподели бабата на Цвети Стоянова пред "Нова Телевизия". Тя сподели и как минава денят ѝ, след като внучката ѝ е в "Пирогов".

"Отивам постоянно при нея, говоря ѝ да не се плаши, защото ние сме силни, ще преодолее и това", казва през сълзи бабата на Цвети.

"Дадоха ми вестниците, с нож ги разрязах. Това, че майка ѝ е починала по този начин... Не знам откъде ги получават тези неща, това са с догадки.

Вие поне дойдохте при мен и ме питахте, а аз не лъжа, казвам само истината. Само да не се лъже, ще отшуми всичко, само да си дойде живичка и здравичка", сподели още възрастната жена.