Европейската шампионка по бокс Стойка Петрова заяви, че ще работи усилено и за световна титла на предстоящото първенство през ноември.

„Здравето е най-важно, защото при това натоварване контузиите са неизбежни понякога. Смятам, че винаги трудът ми е бил оценен. Може би не от всички, но винаги е бил оценен. Просто в момента се дава малко повече гласност. Това е единствената разлика4, коментира още Стойка Петрова.

Тя получи специална награда от Пресклуб България „Сребърен сокол“.

„Това признание означава много за мен. Целият отбор показа, че има потенциал. Много се надявам да съм близо до световната титла“, заяви още боксьорката, а предвид предстоящия мач между Владимир Кличко и Кубрат Пулев бе попитана, дали вижда някакви пропуски в играта на Кличко и отговори:

„Да, гледала съм мачове на Кличко нищо, че се състезаваме в различни лиги, но все пак това е бокс и се вълнуваме от него. Кубрат има доста опит зад гърба си и със сигурност е забелязал грешките на Кличко. Надявам се, че всичко ще му върви добре и му пожеламвам да е здрав. Смятам, че ще победи Кличко.“

снимка: Пресклуб България