Българският боксьор Кубрат Пулев взе уникално интервю от своя приятел Джак Кулкай, който също ще се състезава на галавечерта в Хамбург на 5 декември.

Българинът ще се изправи срещу Морис Харис в събота вечерта, a германецът ще защитава световната титла в категория лека-средна на WBA срещу непобедения досега австралиец Денис Хоган.

Двубоите на Кобрата и Кулкай ще се играят на 5 декември, събота, в Хамбург и ще можете да ги наблюдавате в Gong Play и по Diema sport.

Кобрата успя да извади изключително любопитни факти от своя колега от Зауерлад, като едва не го преби, докато се опитваше да го интервюира. Чувството за хумор на Пулев се прояви в пълния му блясък пред камерата на SAT1.

Кобрата: Много хубава зала.

(В този момент Джак Кулкай, в опит да отговори на Кубрат Пулев, взима микрофона от ръцете му. Това не се харесва на българина и той започва да удря през ръцете своя приятел.)

Кобрата: Пусни ми микрофона, човече. Чух, че си машина, но пералня машина ли си? Може ли да те питам един личен въпрос?

Кулкай: Да.

Кобрата: Чух, че имаш по едно момиче в Хамбург, едно в Хановер, едно в Берлин.

Кулкай: Не знам нищо. Откъде знаеш това?

Кобрата: 100 процента съм сигурен, не съм като някои журналисти, аз съм професионалист.

Кулкай: Имал съм няколко жени.

Кобрата: Колко?

Кулкай: 18.

Кобрата: При мен лъжите не минават. Това е SAT1, a не ARD. Не ме лъжи. Ние искаме да чуем цялата истина. Не са 18, повече от 18 са.

Кулкай: 19.

Кобрата: Добре 19. Сега вече съм доволен.

По време на клипа се провежда и импровизиран спаринг, в който микрофонът се превръща в боксова круша.

В края на своето знаменито интервю Кубрат Пулев застава сериозно пред камерата и закрива с думите: „Връщаме се в студиото. Чао от мен!“


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS