Най-добрият български професионален боксьор Кубрат Пулев ще разкрие съвсем скоро новия си съперник на ринга и кога ще е срещата му с него. Той посети днес мача на брат си Тервел от Европейското първенство в Самоков. По-малкият Пулев стигна до полуфиналите на надпреварата и си гарантира поне бронз. 

"В понеделник ще имам пресконференция в Германия, заедно с промоутърите ми от Зауерланд. На нея ще обявим кой ще е новият ми съперник и кога ще се срещнем с него. Всичко при мен е ОК", сподели Кобрата. 

Той разкри и впечатленията си от битката на брат му на четвъртфиналите на Европейското. Пулев има забележки към представянето на брат си, но е доволен, че все пак е стигнал до победата. 

"Аз не съм човекът, който да се кара или да наставлява Тервел. Той си има треньори, които трябва да правят това. Ние обаче сме братя и се вслушваме в съветите си един към друг, така е и сега."

"Иначе хубаво е, че днес победи. Щом е победа, другото не е важно. Тервел обаче можеше да играе по-отпуснато и по-силно. По-важното обаче е, че стигна до успеха", сподели Кобрата след мача на брат си.